OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

Sardunya Anaokulu Okul Aile Birliği 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Olağan Genel Kurulu 20 Ekim 2023 Cuma günü saat: 14.00’da okulumuz çok amaçlı salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Toplantı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 9. Maddesi (2.) bendinde belirtilen yeter sayısı ile yapılacaktır. Toplantı yeter sayısı sağlanamadığı takdirde genel kurul bir hafta sonra 27.10. 2023 Cuma günü saat 14.00’da yine aynı yer ve aynı gündem maddeleri ile yapılacaktır. Toplantıya okul aile birliği doğal üyesi olan okulumuzun tüm veli ve öğretmenlerimizin katılımını bekliyoruz.

Toplantıya katılmanız için; bilgilerinize arz ederiz.

06/10/2023

Martı KARADİŞ                                             Neşe BULUT                                Filiz GÜL

O.A.B. Başkanı                                             O.A.B. Muhasip                         O.A.B. Başkan Yrd.

Derya ÇETİN                                                Gülçin Gülay BALLI ÖZSEÇGİN

Sekreteriye                                                              Üye

GÜNDEM MADDELERİ

1.    Açılış, yoklama,

2.    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması,

3.    Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4.    Okul Müdürü Fatma ÇETİNKAYA’nın Açılış Konuşması,

5.    Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak liste halinde oylanarak seçim yapılması.

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Öğretmen Kurul Toplantısında seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6.    Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme raporunun ibraz edilmesi

7.    2023-2024 eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

8.    Önceki Okul Aile Birliği hesaplarının yeni Okul Aile Birliğine devri

9.    Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonuna bir temsilci seçilmesi

10.    Okul Psikososyal Koruma ve Müdahale Ekibine bir temsilci seçilmesi

11.    Sosyal Etkinlikler Kurulunda görev alacak velinin belirlenmesi

12.    Stratejik Plan Üst Kuruluna, Yönetim Kuruluna üye olan istekli bir üye; Stratejik Plan Hazırlama Ekibine istekli iki üye seçilmesi

13.    İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

14.    Hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

15.    Dilek ve temenniler, Kapanış