"The world of childhood" eTwinning Project

Okulumuzun ortaklarından birisi olduğu'' The world of childhood" eTwinning projesi toplamda 36 Romanya, 1 Moldova Cumhuriyeti, 1 Polonya, 6 Türkiye ortak ile başarılı bir şekilde yürütülmektedir.Bu projeyi okulumuz Fatma ÇETİNKAYA yürütmektedir.

Proje bizi her zaman oyun oynayarak uyumlu bir şekilde oynayabileceğimiz ve geliştirebileceğimiz çocukluk dünyasına götürmek istiyor. Çocuklukta son derece ilgili olan ve projede odaklanacağımız önemli bir gelişim alanı, çocuğun sosyal yaşamının başlangıcını, yetişkinler ve çocuklarla etkileşim kurma ve sürdürme becerisini hedefleyen sosyo-duygusal alandır. Bu etkileşimler aracılığıyla çocuklar kendilerine ve çevrelerindeki dünyaya bakarlar. Çocuklar, duyguları tanıyarak ve ifade ederek ve benlik kavramını geliştirerek duygusal olarak gelişeceklerdir.

04-02-2021

Yayın: 04.02.2021 - Güncelleme: 18.01.2023 11:24 - Görüntülenme: 292