Ock

Dç. Dr Özge Metin Aslan'ın katıldığı "Çocuklar Matematiği Nasıl Öğrenir" adlı eğitim Aralık ayının en çok ilgi gören etkinliği oldu. Happy Buttons projesinin düzenlediği ve yoğun talep üzerine İki hafta arayla ikinci kez düzenlediğimiz eğitime 500 eğitim gönüllüsü katıldı. Katılan herkese Sertifikaları ulaştırıldı.

Ock

e-Twinning Etkinlikleri kapsamında okulumuzda yürütülen HAPPY BUTTONS projesi Öğretmenleri BÜŞRA ÇELİK ile 4-A sınıfı katkılarıyla da yaygınlaştırılmaya devam ediyor.

Ock

Happy Buttons projesi Sardunya Anaokulunda yayılıyor.

Ock

5- I Sınıfı avatarlarından oluşturduğu sanal sınıfta birlikte olmanın keyfini yaşadı.

Ock

Happy Buttons projesiyle 5-I Düğme dikmeyi öğreniyor.

Ock

Güvenli internet ve eSafty Label seminerini düzenledi.

"Attentıon! My Hat Contaıns Many Storıes ..." eTwinning Project Webinar

Ock

Projemizin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

"EVDEN OKULA OKULDAN EVE STEMLE GELECEĞE" eTwinning Projemiz

Ara

Okulların çevirim içi güvenliğini sağlamak ve destek olmak amacıyla kurulmuş olan eSafety etiketinde okulumuz Bronz etiketi almaya hak kazandı.

HAPPY BUTTONS eTwinning Project