Happy Buttons Project

HAPPY BUTTONS eTwinning Project

meb_iys_dosyalar/34/15/752167/fotograf_galerisi_2930781.html

Okulumuzun ortaklarından birisi olduğu ''HAPPY BUTTONS'' (Mutlu Düğmeler) e-twinning projesi toplamda 7 ülke ve 21 öğretmenin dahil olduğu  uluslararası bir projedir.

Sırbistan,Romanya,Polonya,Litvanya,Hırvatistan,Arnavutluk,Türkiye gibi ülkelerle ortaklaşa yürütülen projeyi okulumuz adına Anasınıfımız 4A şubesi Öğretmeni Okul Öncesi öğretmenimiz BÜŞRA ÇELİK ve 5I şubesi öğretmeni Okul Öncesi Öğretmenimiz Yasemin Şirin yürütmektedir. Projemizin amacı 4-7 yaş arası çocukların hayal dünyalarını zenginleştirmek ve muhakeme becerilerini geliştirmektir. Aynı zamanda proje sonunda çocukların oluşturacağı somut ürünler ince kas becerilerinin gelişimini destekleyecektir. Proje programı devam ederken projeye dahil olan tüm öğrenci ve öğretmenler işbirliği içinde olacak ve çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerdir.

Projemizin uzun vadede hedefleri :

-Grup çalışmasının önemini anlamak.
-Çocukların hayal gücünü geliştirmek.
-Alternatif malzemelerle ürünler üretmek.
-Matematiksel işlemlerin ve kavramların öğrenilmesini kolaylaştırmak.

Projemize katkı sağlamak isterseniz her boy,renk ve şekilde düğmeyi anasınıflarımızla paylaşabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Yayın: 06.12.2020 - Güncelleme: 05.02.2023 23:17 - Görüntülenme: 462