May

Veli Akademileri seminerlerimizden  "TBM TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI" konulu seminerimiz  07 Mayıs Salı günü Toki İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yıl dönümü kutlu olsun.

Nis

"Otizm eksiklik değil, farklılıktır.Hayata farklılıklarıyla değer katan otizmlilerin yanındayız. Dünya Otizm Farkındalık Günü kutlu olsun."

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Dünya Tiyatrolar Günü " okullarda, 27 Mart tarihinde  kutlanır.

Okulumuzda da "04/09/2023 Tarihli Öğretmenler Kurulu" kararı ve "Eğitim Kurumu Sosyal Etkinlikler Yıllık Çalışma Planı" (Ek-7/A) gereği  sınıflar düzeyinde sınıf öğretmenleri koordinesinde sınıf içi etkinlikleri ile kutlanmıştır.

Mrt

Kitap çocuklarımızın hayal gücüyle işledikleri içsel dünyalarına açılan sihirli kapıların en eğlenceli olanlarından birirdir. Erken yaşta okuma sevgisiyle minik yüreklerini doldurabildiğimiz, beraber düş kurup anı paylaşabildiğimiz, kitap okumayı evimizin kültürü olarak bir parçamız haline getirebildiğimiz bir dünya hayaliyle.. Kütüphanecilik haftamız kutlu olsun..

Mrt

• Sürdürülebilir bir gelecek için doğal kaynaklarımızı israf etmemeli, su tasarrufu ile doğayı korumalıyız. 22 Mart dünya su günü kutlu olsun.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" okullarda, 18 Mart tarihinde kutlanır.

Okulumuzda da tüm sınıflar düzeyinde sınıf öğretmenleri koordinesinde  "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" hazırlıkları yapılmıştır.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "İstiklal Marşının Kabulü" okullarda, 12 Mart tarihinde kutlanır.

Okulumuzda da tüm sınıflar düzeyinde sınıf öğretmenleri koordinesinde  "İstiklal Marşının Kabulü" kutlanmıştır.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Dünya Kadınlar Günü" okullarda, 08 Mart günü kutlanır.

Okulumuzda da tüm sınıflar düzeyinde sınıf öğretmenleri koordinesinde  8 Mart 2024 tarihinde "Dünya Kadınlar Günü" kutlanmıştır.

Mrt

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLMİŞTİR. KATKILARINDAN DOLAYI EKİBE TEŞEKKÜR EDERİZ.