Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Enerji Verimliliği Haftası  " okullarda, 08-14 Ocak tarihleri arasında  kutlanır.

Okulumuzda da tüm sınıflar düzeyinde sınıf öğretmenleri koordinesinde  "Enerji Verimliliği Haftası " kutlanmıştır.

Ock

Veli Akademileri seminerlerimizden  "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminerimiz  10 Ocak Çarşamba günü Toki İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği Ek-8 tablosunda yer alan "Dünya Engelliler Günü " okullarda, 3 Aralıkta kutlanır.

Okulumuzda da "04/09/2023 Tarihli Öğretmenler Kurulu" kararı ve "Eğitim Kurumu Sosyal Etkinlikler Yıllık Çalışma Planı" (Ek-7/A) gereği sınıflar düzeyinde kutlanacaktır.