Ekm

Haz

Mrt

İSTANBUL VELİ AKADEMİLERİ KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN MAHREMİYET BİLİNCİ İHMAL VE İSTİMAR KONULU SEMİNERİMİZE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ock

Okulumuzda  e-Güvenlik ekibi  oluşturulmuş,oluşturulan ekip ile çalışmalar yapılmaya başlanmıştır.

Ekm

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL VELİ AKADEMİLERİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİMLERİMİZE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Haz

İstanbul Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Proje Sergisi Ödül Töreni'nde okulumuz öğretmenleri; Sevgi SOYLU, Özlem ÇAKER ve Tuğba KİBİROĞLU projeleri ile yer aldılar. Öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

OKUL MÜDÜRÜ FATMA ÇETİNKAYA' NIN POSTA GAZETESİNE OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN PROJELER VE OKULUMUZUN SUNDUĞU HİZMETLER HAKKINDA VERMİŞ OLDUĞU RÖPORTAJ.

Nis

"MY SAFE MEDIA, MY SAFE WORLD" eTwinning Projesinin Kapanış Öğretmen Webinar Toplantısı 28/04/2022 tarihinde gerçekleşmiştir.

Nis

Okulumuz öğrenci ve personellerine İstanbul İtfaiyesi tarafından bilgilendirme eğitimi ve tatbikatı yapıldı.

Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme' konulu Veli Akademisi

Ara

OKULUMUZDAKİ ÖĞRETMENLERE VE PERSONELLERE HALK EĞİTİM TARAFINDAN DÜZENLENEN İLKYARDIMI KURSU DÜZENLENMİŞTİR. KATILIMLARINDAN DOLAYI ÖĞRETMENLERİMİZE VE  KATKILARINDAN DOLAYI DA KÜÇÜKÇEKMECE HALK EĞİTİMİ MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ.