Haz

OKULUMUZ "STEM OKUL ETİKETİ" (STEM SCHOOL LABEL COMPETENT) ALMAYA HAK KAZANDI.

Haz

Happy Buttons projesi kapsamında Yaygınlaştırma Faaliyetleri ve Teşekkür Belgeleri dağıtımı yapıldı. Okulumuz müdürü Fatma ÇETİNKAYA e-Twinning proje sürecinde her türlü desteği sağlayarak başarılı sürece katkıda bulundu.Okulumuz proje yürütücü öğretmenleri Büşra Çelik ve Yasemin Şirin Happy Buttons adına teşekkür belgesini takdim etti. Happy Buttons facebook,instagram gibi sosyal platformlarda da yaygınlaştırıldı ve proje sonunda öğrencilere ve velilere teşekkür belgesi verildi.

Haz

e-Twinning etkinlikleri kapsamında yürütülen Happy Buttons Projesi tamamlanırken,4-A sınıf öğretmeni Büşra ÇELİK öğrencileriyle yıl boyunca yaptığı etkinliklerden kolajlar hazırladı. Proje kapsamında uygulanan etkinlikler arasında mutfak etkinlikleri,Fen -doğa etkinlikleri,Matematik etkinlikleri,Dil etkinlikleri,Sanat etkinlikleri,Müzik ve drama etkinlikleri,belirli gün ve haftaların projeye uyarlanması gibi başlıklar yer alıyor.

Haz

HAPPY BUTTONS Projesi tamamlandı ve okulumuz öğretmenlerinden Yasemin Şirin'in yıl boyunca sınıfıyla yaptığı çalışmalardan oluşturduğu kolajlarını burada görüntüleyebilirsiniz. 5-I sınıfı öğretmeni Yasemin ŞİRİN Happy Buttons Projesi kapsamında 'Düğme' materyaliyle yaptığı çalışmalardan birkaçını şöyle özetledi;düğme kurabiyeler,düğmelerle deneyler,drama,matematik etkinlikleri,çocuklarda teknoloji kullanımı,dil etkinlikleri,sanat etkinlikleri,belirli gün ve haftaların proje materyaline uyarlanmış versiyonları.

"Erken Çocukluk Döneminde Okuma Kültürü" İle İlgili Çevrimiçi Eğitim

Mrt

ATTENTION! MY HAT CONTAINS MANY STORIES... eTwinning Projesinin Hikaye Anlatımı için Çevrimiçi Öğrenci Toplantısı.

Mrt

2020-2021 eTwinning Okul Etiketi Kazandık

2020-2021 dönemi için iki bölümden oluşan başvuru sürecinden sonra, 22 Mart 2021 tarihinde 2020-2021 eTwinning Okul Etiketini kazanan 2139 okul arasında olmaktan gurur duyuyoruz.

"Güvenli İnternet Kullanımı" İle İlgili Çevrimiçi Eğitim

Projemiz Happy Buttons'ın da içinde bulunduğu 10 eTwinning Projesi tarafından düzenlenen "Çocuklarımız için İnternetin Güvenli ve Bilinçli Kullanımı- Veli Semineri" Sayın eSafety Label Zonguldak Elçisi "İbrahim TURAN" tarafından Güvenli İnternet Günü 9 Şubat 2021' de saat 19:30'da verilecektir. Tüm velilerimizi bekleriz.

"The world of childhood" eTwinning Project